Stage en Traineeship

Stage ViaSiers.

Wil jij tijdens je studie een kijkje nemen in de wereld van de ondergrondse infra en direct resultaat van je werk zien? Meewerken aan grote projecten of verantwoordelijk zijn voor je eigen stukje werk? Kom dan stage lopen of afstuderen bij Siers!

Het mooie van stage lopen of afstuderen bij Siers is dat je kunt meewerken aan multidisciplinaire projecten zoals het aanleggen van de nieuwe N18 of het aansluiten van Almere op de stadsverwarming, maar ook verantwoordelijk kunt zijn voor de oplevering van tekeningen en verwerkingen van aanpassingen. Stage lopen bij Siers betekent korte lijnen, prettige collega’s en kansen benutten.

Wie zoeken wij?

Siers heeft stage- en afstudeerplekken voor met name technische studenten. Studeer je bijvoorbeeld bouwkunde, civiele techniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek dan kijken we graag naar de mogelijkheden binnen Siers.

Volg je een studie die niet direct raakvlakken heeft met techniek? Ook dan kunnen we samen kijken of we een interessante opdracht kunnen maken.

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een dynamische familiebedrijf en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. Samen stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van jouw opleiding voldoet. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van Siers.

Enthousiast?

We waarderen mensen die van aanpakken weten en eigen initiatief tonen, dus kom met een goed voorstel en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Traineeship ViaSiers.

Je studie (bijna) afgerond en op zoek naar een dynamische functie? Klaar voor het echte werk, maar wel door blijven groeien? Meewerken aan grote projecten of verantwoordelijk zijn voor je eigen stukje werk? Een familiebedrijf met landelijke projecten en meer dan 500 medewerkers?

Je begint je Traineeship buiten met de voeten in de klei, of een andere grondsoort, om een goede indruk van al onze werkzaamheden te krijgen. Daarnaast geven we je een breed beeld van wat er op onze kantoren allemaal gedaan wordt. Na twee maanden alle facetten van ons bedrijf gezien te hebben, ben je klaar voor je eerste eigen project.

Je staat er niet alleen voor. Eén van de directeuren of bedrijfsleiders zal je persoonlijk coachen. Daarnaast krijg je vakinhoudelijke coaching on the job vanuit de afdeling of het projectteam waar je werkt. Natuurlijk heb je ook regelmatig contact met andere trainees om ervaringen en kennis te delen. Tijdens je Siers Traineeprogramma verzorgen wij samen met opleidingsinstituten bijeenkomsten en programma’s om je persoonlijk en vakinhoudelijk nog verder te kunnen ontwikkelen.

We zijn op zoek naar talent

Wij zijn op zoek naar mensen die verder kijken, die vernieuwing willen brengen en die oog hebben voor de wensen van opdrachtgevers en eindklanten. Mensen die hun verantwoordelijkheid durven nemen en die op strategische, creatieve en innovatieve wijze naar hun werk kijken. Ben je net afgestudeerd binnen een hbo-of wo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld (civiele) techniek, elektro, (commerciële) economie of bedrijfskunde en heb je niet langer dan 4 jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou talent!

Siers investeert in jou

Naast een goed salaris en uitdaging in je werk biedt Siers jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en een smartphone.

(let wel, er zijn een beperkt aantal traineeship plekken per jaar)

© Copyright 2018 - Werken ViaSiers